Kaikki haluavat olla upeita kokkeja, mutta kukaan ei halua oppia temppuja, jotka auttavat heitä pääsemään sinne. Tässä on muutama, jota sinun pitäisi alkaa käyttää tänään, jos haluat parempaa maistelua ja helpompaa aikaa valmistaa aterioita.
Aloita ruokasäiliöiden käyttö
Vihannesten leikkaaminen joka ilta ennen ruoanlaittoa on yksi maailman suurimmista ajanhukista. Ellet rakasta vihannesten leikkaamista, se voi alkaa hermostua hyvin nopeasti. Paljon helpompi ratkaisu on viettää tunti leikkaamalla kaikki vihannekset kerran viikossa ja voit heittää kaiken ruokasäiliöihin. He pitävät maunsa paljon paremmin, kun teet sen tällä tavalla, mikä tarkoittaa, että kun menet keittämään heitä, ruoka maistuu paremmin.
Ole varovainen mausteiden kanssa
Mausteet ovat hämmästyttäviä ja ne voivat viedä ruoan maun seuraavalle tasolle, mutta vain jos käytät niitä oikein. Kun he ovat istuneet jonkin aikaa, he alkavat menettää makua, joten ala ostaa niitä erikseen, kun olet lopettanut heidän kanssaan. Tämä tarkoittaa myös, että jos käytät tiettyä maustetta säännöllisesti, voit ostaa yhden isommista purkeista, mutta jos käytät vain harvinaisissa tilanteissa pienimmällä mahdollisella maustemäärällä, vaikka luulet saavasi paremman tarjouksen menee isompaan.
Älä laita niitä jääkaappiin
Jos nautit marjojen syömisestä, voit kiinnittää ne jääkaappiin ja ne säilyttävät täydellisen maun. Muita hedelmiä ei pidä heittää jääkaappiin, koska ne heikentävät niiden makua, joten aloita niiden pitäminen poissa näytöstä, ja ne parantavat keittiön ulkonäköä ja pitävät samalla niiden maun. Haluaisin tehdä poikkeuksen, jos asut hyvin kuumassa ilmastossa, koska kun jätät hedelmät pois syömättä niitä heti, ei ole kauan, ennen kuin niistä tehdään hyödyttömiä.
Et tarvitse ylimääräistä lämpöä
Kaikki haluavat nauttia maukkaasta ruoasta joka ilta, mutta ainoa kerta, kun suurin osa heistä saa kokea herkullisen ruokalajin, on vieraillessaan ravintolassa. Yksi suurimmista ongelmista on ruoan valmistaminen liian kauan, etenkin jyvät ja vihannekset. Kun olet ottanut jotain pois lämmöltä, se jatkuu edelleen ruoanlaiton poissa sisäisen lämpötilan vuoksi, joten yritä ottaa ruokasi lämpöä muutama minuutti nopeammin ja katso, onko sillä merkitystä makuun.
Käytä kahta leikkuulautaa
Sinulla on varmasti tarpeeksi tilaa keittiökaapeissasi, jotta voit säilyttää useamman kuin yhden leikkuulaudan, joten suosittelen, että sinulla on vähintään 2 vähintään. Jopa kun pyyhit leikkuulaudasi puhtaaksi sen jälkeen, kun olet käyttänyt sitä, seuraava viipaloitava asia voi helposti absorboida joitain edellisiä hajuja. Hyvä esimerkki on tuoreiden hedelmien leikkaaminen laudalle sen jälkeen, kun olet jo käyttänyt sitä leikkaamaan sipulia ja valkosipulia. Jos pidät valkosipulin mausta, voit unohtaa kaiken, mitä olen sanonut.